RVS tappen

RVS tappenBinnen het maatwerk metaal van Metaalwarenfabriek De Goederen valt tevens RVS tappen. Wij kunnen in onze fabriek voor metaalbewerking RVS tappen realiseren in elke vorm en maat. Ook in elke andere metaalsoort kunnen wij schroefdraad aanbrengen volgens de gewenste diameter. RVS tappen voeren wij geregeld uit in opdracht van onze opdrachtgevers en dat volgens de hoogste nauwkeurigheid.

U kunt voor losse RVS tappen bij ons terecht, maar tevens als u bij flinke hoeveelheden metaalwaren de RVS tappen wilt laten verzorgen zijn wij uw partner. Wij weten als geen ander hoe het tappen verzorgt dient te worden en volgens uw richtlijnen zullen wij het RVS tappen zeer nauwkeurig verzorgen, zodat dit in het vervolg proces zonder problemen zal aansluiten op de bedoelde assemblage onderdelen.

RVS tappen is een mogelijkheid, maar zoals al aangegeven kan u eigenlijk voor praktisch elke metaalsoort tappen bij onze Metaalwaren fabriek terecht. Wij adviseren u graag, vertellen u graag meer over onze mogelijkheden en verzorgen vanzelfsprekend graag voor u het RVS tappen en de andere mogelijkheden.

Contact

 

 

RVS boren

RVS borenWij zijn tevens uw partner voor RVS boren. Voor het voorzien van plaatwerk van gaten kunnen wij op een hoog tempo zeer nauwkeurig RVS boren. Ons machinepark bestaat uit vele verschillende hoogwaardige machines voor het RVS boren, waarbij we zowel handmatig kunnen boren als CNC kunnen boren.

Het RVS boren evenals het boren van alle andere metaalsoorten kent niet direct beperkingen. Mocht het onverhoopt niet werken, dan is er nog de mogelijkheid om te frezen of één van onze andere maatoplossingen toe te passen.

Als fabriek metaalbewerking zijn wij gericht op een brede service, productie en het leveren van maatwerk metaal in alle vormen en maten. Onze vakmensen kunnen in de praktijk alles realiseren op een efficiënte wijze en dat natuurlijk zeer nauwkeurig.

Voor meer informatie over RVS tappen en RVS boren evenals alle andere gerelateerde werkzaamheden, kan u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook kan u uw gegevens achterlaten, zodat wij contact met u opnemen. Wij staan voor u klaar met een helder advies.

Wilt u weten waar u aan toe bent? U kan natuurlijk ook een offerte aanvragen.

Offerte aanvragen Contact