RVS boren op hoog tempo met een topresultaat

Snel een flinke hoeveelheid gaten nodig in RVS plaatwerk, maar u heeft niet de juiste middelen of de tijd hiervoor? Geen enkel probleem, Metaalwarenfabriek G. de Goederen staat dagelijks voor u klaar voor, het boren van RVS kunnen wij in ons uitgebreide machinepark gemakkelijk realiseren.

U kunt bij ons terecht voor de productie van metaalwaren in alle soorten en maten

  • Standaard en speciale maatvoering hoge kwaliteit
  • Voor industriën, bouw, groothandels en meer
  • Verschillende metaalsoorten zonder beperkingen
  • Productie maatwerk metaal van begin tot eind
  • Levering volgens DIN-normering

Wilt u één van onze specialisten spreken over de opties m.b.t. RVS boren? Neem gemakkelijk contact op.

Informatie RVS boren

 

 

Handmatig en automatisch RVS boren

RVS boren

Het boren van RVS kan op verschillende manieren en in ons machinepark beschikken wij over een brede variatie aan middelen om aan uw wensen te voldoen. Dat betekent dat geen enkele wens onmogelijk is, want voor alles hebben wij een oplossing. In het geval van RVS boren kunnen wij dit handmatig doen, maar ook automatisch met CNC machines die tot op de duizendste millimeter nauwkeurig zullen zijn.

Het boren van metalen beperkt zich overigens niet alleen tot RVS boren, ook voor andere metalen kan u bij onze metaalwarenfabriek terecht. In feite zijn wij een all-round specialist in metaalbewerking en dat maakt het voor u erg gunstig. Wij hanteren namelijk concurrerende prijzen en met onze jarenlange ervaring hebben wij voor elk probleem een efficiënte en degelijke oplossing.

U zit met een snelle klus betreffende RVS boren of andere vormen van boren? U kunt op elk moment bij ons aankloppen. Onze medewerkers adviseren u graag wat er mogelijk is en realiseren alle producten op korte termijn. Wij vertellen u graag tot in detail meer over onze mogelijkheden met betrekking tot RVS boren. Neem contact met ons op en u ontvangt alle informatie zodat u snel een beslissing kan nemen.

 

De diverse specialismen van Metaalwarenfabriek De Goederen

BoorwerkRVS boren is één van de specialisme van Metaalwarenfabriek G. de Goederen. De mogelijkheden gaan echter verder dan dat, want het beperkt zich niet alleen tot boren. Ook kan u bij onze experts terecht voor RVS tappen en RVS stansen. Roestvrij staal is één van de meest gebruikte metaalsoorten en dat is iets waar wij dagelijks mee werken.

Wat uw werkstuk ook is, hoe groot of klein dit werkstuk ook is, voor alles met betrekking tot maatwerk metaal zijn wij uw doelgerichte oplossing. Om snel te schakelen en u direct duidelijkheid te verschaffen, bieden wij u de optie tot een offerte aanvragen. Via deze weg kan u gemakkelijk en snel een offerte opvragen, welke wij u op korte termijn doen toekomen.

In deze offerte specificeren wij al onze werkzaamheden, de mogelijkheden en natuurlijk de kosten die hierbij komen kijken. Of het nu RVS boren, stansen of iets anders betreft, wij hanteren concurrerende tarieven en u krijgt gegarandeerd maatwerk van de allerbeste kwaliteit.

Offerte aanvragen