RVS Bewerken

Metaalwarenfabriek De Goederen kan op verschillende manieren RVS bewerken voor u. Zo is het natuurlijk mogelijk om het snij- en knipwerk te verzorgen. Voor snijden geldt een max van 400mm breed en 3mm dik. Knipwerk kan verzorgd worden tot maximaal 3mm in RVS. Voor RVS bewerken zijn er talloze werkzaamheden die wij voor u uitvoeren. Voor los RVS tappen kunt u bij ons terecht. Natuurlijk is het ook mogelijk om voor grote hoeveelheden metaalwaren de RVS tappen te verzorgen.

Ons machinepark bestaat uit vele verschillende hoogwaardige machines die onder andere ook het RVS boren verzorgen. Er is dus van alles mogelijk betreft RVS bewerken. Metaalwarenfabriek De Goederen kan ook dieptrekwerk van RVS verzorgen. Wij verzorgen ook het stansen en freeswerk van RVS. Zo kunt u dus voor een totaalpakket aan RVS bewerken bij ons terecht.

Voor meer informatie betreft onze producten en diensten staan wij u graag te woord. Neem gemakkelijk contact op of laat uw gegevens achter zodat wij u kunnen bellen of mailen. Uiteraard kunt u ook een vrijblijvende offerte aanvragen.
 
Vraag hier een offerte aan
 

Een groot machinepark voor RVS bewerken

De bewerking van RVS kan volledig aan de hand van uw wensen geoptimaliseerd worden. Onze machines staan altijd voor u klaar. Bij Metaalwarenfabriek De Goederen bieden wij altijd:

  • Productie van maatwerk metaal van begin tot eind
  • Flexibel in productiehoeveelheden, maten en levering
  • Levering volgens standaardmaten die voldoen aan DIN-normering

Een gespecialiseerde metaalwaren fabriek

Onze kennis en ervaring gaat zo’n 100 jaar terug. In 1919 is Metaalwarenfabriek De Goederen opgericht en toentertijd gevestigd aan de Linschoterweg te Woerden. Na 1990 ging men zich steeds meer bezighouden met het stansen van stansproducten. Op het moment zijn wij gevestigd aan de Rietdekkersweg 9 te Woerden. Zo beschikken wij over een bedrijfshal van ruim 1.200m2. Ons machinepark breiden wij ook steeds uit. Hierdoor zijn wij altijd in staat om uw wensen te realiseren.

Wij zijn een gespecialiseerde partij voor al uw metaalwaren, maatwerk is ook mogelijk. Bent u benieuwd of wij uw project kunnen realiseren? Neem gerust contact op of stel uw vraag direct.