Over ons

Metaalwaren fabriekMetaalwarenfabriek G. De Goederen is in 1919 opgericht en was gevestigd aan de Linschoterweg te Woerden tot 1990. Men legde zich toen met name toe op het draaien van kleine onderdelen. Door de loop van jaren heen kocht de wijlen heer G. de Goederen er ook enkele persen bij en ging men zich bezighouden met het stansen van stansproducten.

Momenteel is de fabriek voor metaalbewerking gevestigd aan de Rietdekkersweg 9 te Woerden, alwaar het bedrijf de beschikking heeft over een bedrijfshal van 1.200m2 op een terrein van 3.000m2. De uitbreiding door de jaren heen heeft er toe doen leiden dat de specialisatie breder is komen te liggen. Zo bent u als klant voor alles met betrekking tot maatwerk metaal bij de metaalwaren fabriek aan het juiste adres.
De focus ligt op het produceren van standaard en speciale producten van hoge kwaliteit voor de bouw, groothandels, ijzerwaren vakhandels en diverse industrieën. De werkzaamheden hierbinnen lopen uiteen van metaaldraaien tot het produceren van stansproducten in de stanserij en van dieptrekwerk tot koudwalsen.

Met de opgedane kennis van onze werknemers kunnen we samen met u een product realiseren wat aan uw verwachtingen voldoet. Door te werken met een eigen gereedschapsmakerij kunnen we zeer flexibel omgaan met uw wensen tegen geminimaliseerde kosten, waarbij we streven naar het vervaardigen van alle stempels binnen eigen beheer.

Hierdoor hebben wij in onze fabriek voor metaalbewerking de beschikking over allerlei middelen die ingezet kunnen worden voor de hoogwaardige productie van maatwerk.

Machines en mogelijkheden

StanserijDe metaalwaren fabriek beschikt over een uitgebreid machinepark. Hier hebben wij de beschikking over conventionele draaiautomaten, een CNC-draaiautomaat en twee CNC-bewerkingscentra. Met ons machinepark kunnen wij aan alle wensen voldoen variërend van maatwerk in stansproducten tot onconventionele maatvoeringen voor sluitringen.

Door de brede inzetbaarheid van ons machinepark variëren de mogelijkheden aanzienlijk. U kan voor veel specialistische zaken onze diensten aanwenden. Hierin zijn wij uniek, want wij kunnen de productie voor een relatieve lage kostprijs uitvoeren. Dat geldt zowel voor kleine aantallen als grote aantallen productiewerk. Ook is er geen beperking op maatvoering.

Aansluitend hierop beschikken wij ook nog over twee koudwalsinstallaties. Deze worden ingezet voor het walsen (reduceren) van de dikte van materialen. Middels een slitmachine kunnen wij dit snijden tot een dikte van 3 millimeter. Verder beschikken wij nog over twee Roto-finish ontbraammachines voor het afbramen van producten en onderdelen.

Metaalwarenfabriek G. De Goederen is door middel van haar uitgebreide machinepark in staat om aan al uw wensen te voldoen. Ons vakmanschap is door de uitgebreide ervaring breed inzetbaar. Onze diensten lopen dus flink uiteen en wij kunnen voor u zeer veel producten vervaardigen, geheel naar uw eigen wensen en maatvoering. Zowel in kleine als grote aantallen.

Om u een idee te geven waarvoor u zoal bij ons terecht kunt volgt nu een kort overzicht van producten en diensten: frezen RVS, RVS stansen, stansproducten, aluminium sluitringen, messing sluitringen, carrosserieringen, metaaldraaien, RVS tappen, RVS boren, dieptrekwerk RVS enzovoort.

Voor alle vormen van maatwerk metaal kan u bij ons aankloppen. Wij zijn trots op ons bedrijf en wij willen u graag meer vertellen over al onze mogelijkheden. Dit varieert van maatwerk metaal tot unieke oplossingen voor uw specifieke verzoek. Neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar om u uitgebreid te informeren. Ook nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze diensten pagina voor meer informatie en voorbeelden

Diensten contact