Metaaldraaien

MetaaldraaienVoor metaaldraaien is Metaalwarenfabriek De Goederen uw partner. Wij bieden u uitgebreide mogelijkheden voor metaaldraaien, waarbij wij aan alle wensen en vereisten kunnen voldoen. Wij beschikken over de juiste machines om het draaien van metaal voor u tot in detail uit te voeren en u kan bij ons terecht voor kleine evenals grote producties.

 

Metaal draaien is daarbij niet voorbehouden aan bepaalde metaalsoorten, aangezien wij in onze fabriek metaalbewerking met diverse metalen werken. Onze metaalwaren fabriek is gericht op diversiteit, nauwkeurige productie en hoogwaardige kwaliteit bij oplevering. Metaaldraaien is daarbij één van onze specialisaties voor een perfect resultaat.

Wenst u meer informatie over metaaldraaien, maatwerk oplossingen of één van onze overige diensten? Bel direct of neem gemakkelijk contact op. Wij helpen u graag verder.

Contact

 

 

U kunt bij ons terecht voor de productie van metaalwaren in alle soorten en maten

Wij richten ons op het producten van standaard en speciale producten voor diverse industrieën. Hierbinnen onderscheiden wij ons door geen beperkingen te leggen op speciale producties, want in feite is alles qua metaal draaiwerk bij Metaalwarenfabriek De Goederen mogelijk. Dit doen wij voor kleine klanten, zoals de lokale ijzerwaren vakhandel evenals voor grote klanten die het door ons gedraaide metaal in hun productie of assemblageproces meenemen.

Wat kunt u verwachten?

  • Standaard en speciale maatvoering hoge kwaliteit
  • Voor industriën, bouw, groothandels en meer
  • Verschillende metaalsoorten zonder beperkingen
  • Productie maatwerk metaal van begin tot eind
  • Levering volgens DIN-normering

Bekijk onze diensten of maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Onze diensten

 

 

Freeswerk metaal

Freeswerk metaalIn aanvulling op metaaldraaien bieden wij u tevens een brede mogelijkheid tot freeswerk metaal. Het is per productie altijd even aankijken wat de beste manier van aanpak is en ook als u meerdere producten wilt laten produceren, dan kunnen wij voor u aan de slag.

Onze fabriek metaalbewerking produceert alles geheel naar wens en om te bekijken wat de beste oplossing is en wat uw wensen precies zijn, bespreken wij graag met u alle mogelijkheden. U kunt hier natuurlijk een afspraak voor maken. Ook kan u contact met ons opnemen en in het gesprek zullen wij u zo detail vol mogelijk toelichting geven over onze mogelijkheden.

Metaaldraaien is één van de belangrijkste werkzaamheden in onze fabriek voor metaalbewerking, maar ook freeswerk metaal, stansproductie en andere vormen van metaalbewerking komen dagelijks voorbij in onze productieprocessen.

Wij helpen u graag verder met ons werk voor het draaien van metaal, maar ook het freeswerk metaal en eventueel één van onze andere diensten. Neem contact op, laat uw gegevens achter zodat wij u kunnen bereiken of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij laten snel van ons horen!

Offerte aanvragen