Metaal walsen

Laat uw metaal walsen door de specialist in metaal bewerking

Metaal walsenMetaal walsen is een specialistische aangelegenheid waarbij dikke platen staal door walsrollen worden omgevormd tot dunnere platen, profielen en/of folies. Hierin is Metaalwarenfabriek G. de Goederen uw partner. Met de beschikking over twee walsmachines kunnen wij aan praktisch elke wens voldoen. Hierbij zijn wij gespecialiseerd in maatwerk evenals hoog productiewerk.
 

Ontdek de vele wals mogelijkheden bij G. de Goederen

Het walsen van metaal kan zowel warm als koud en hiervoor hebben wij alle middelen, zodat wij uw gewenste product tot in nauwkeurigheid kunnen produceren. Dient u een grote hoeveelheid onderdelen te ponsen? Wij walsen een plaat precies op de juiste dikte en tevens kunnen wij in onze stanserij de gewenste onderdelen uit het plaatwerk ponsen.

U zoekt alleen een partner voor walsen van metaal en u verzorgt de afwerking? Ook dan kan u bij ons terecht. Het walsen van metaal is met ons machinepark in de breedste zin van het woord mogelijk dankzij onze kennis en ervaring. Wij kunnen u tegemoet komen in specialistisch maatwerk evenals bij de productie van flinke aantallen.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan waarin wij uiteen zetten wat voor u alle mogelijkheden zijn.

Offerte aanvragen
 
 

De expertise van onze metaalwarenfabriek

Met onze expertise voldoen wij al jaren aan de meest uiteenlopende wensen van onze klanten. Onze expertise stelt ons in staat om op efficiënte wijze metaal te walsen in elke dikte. Daarnaast bieden wij u vele andere voordelen:

  • Leverbaar in kleine en grote hoeveelheden
  • Walsen in cilindervorm
  • Leveren op korte termijn
  • Maatwerk
  • Lage prijzen

 

Van walsen tot afwerking, wij verzorgen het gehele proces

Walsen metaalWij kunnen ons machinepark voor u inzetten voor alleen het metaal walsen. Ook bieden wij u een totaalservice. Dat betekent zowel walsen als de afwerking na afloop. Dat kan het ponsen van onderdelen zijn, maar ook het produceren van profielen en meer. Alles is mogelijk en dat is waarom veel bedrijven u al voor gingen.

Contact opnemen
 

Meer weten? Neem contact met ons op

Kies voor hoogwaardige kwaliteit zonder beperkingen en geniet hierbij van uitstekende resultaten, snelle productie en een aantrekkelijk tarief. Wij vertellen u graag alles over onze mogelijkheden. U kunt hiervoor geheel vrijblijvend contact opnemen, zodat u nadien precies weet wat u kan verwachten.