Metaal walsen

Metaal walsen door G. de Goederen

Metaal walsenMetaal walsen is een specialistische aangelegenheid waarbij dikke platen staal door walsrollen worden omgevormd tot dunnere platen, profielen en/of folies. Hierin is Metaalwarenfabriek G. de Goederen uw partner. Met de beschikking over twee walsmachines kunnen wij aan praktisch elke wens voldoen. Hierbij zijn wij gespecialiseerd in maatwerk evenals hoog productiewerk.

Het walsen van metaal kan zowel warm als koud en hiervoor hebben wij alle middelen, zodat wij uw gewenste product tot in nauwkeurigheid kunnen produceren. Dient u een grote hoeveelheid onderdelen te ponsen? Wij metaal walsen een plaat precies op de juiste dikte en tevens kunnen wij in onze stanserij de gewenste onderdelen uit het plaatwerk ponsen.

U zoekt alleen een partner voor metaal walsen en u verzorgt de afwerking? Ook dan kan u bij ons terecht. Metaal walsen is met ons machinepark in de breedste zin van het woord mogelijk dankzij onze kennis en ervaring. Wij kunnen u tegemoet komen in specialistisch maatwerk evenals bij de productie van flinke aantallen.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan waarin wij uiteen zetten wat voor u alle mogelijkheden zijn.

Offerte aanvragen

 

 

Uw voordeel van metaal walsen bij G. de Goederen

Met onze expertise voldoen wij al jaren aan de meest uiteenlopende wensen van onze klanten. Onze expertise stelt ons in staat om op efficiënte wijze metaal te walsen in elke dikte. Naast platen metaal walsen kan u tevens bij ons terecht voor cilindrische producten walsen en wat de hoeveelheid ook is, hierin zullen de kosten voor u altijd aantrekkelijk blijven.

Wij werken voor allerlei opdrachtgevers die soms kleine hoeveelheden nodig hebben, maar ook komt massaproductie voor. Doordat wij de beschikking hebben over een eigen machinepark voor metaal walsen, kunnen wij aan elke vraag voldoen en dat vanzelfsprekend op korte termijn. Uw voordeel is dat u maatwerk krijgt, op tijd uw gewenste product ontvangt en dat tegen een concurrerende prijs.

Metaal walsen en afwerking

Walsen metaalWij kunnen ons machinepark voor u inzetten voor alleen het walsen van metaal. Ook kunnen wij u een totaalservice bieden. Dat betekent zowel walsen als de afwerking na afloop. Dat kan het ponsen van onderdelen zijn, maar ook het produceren van profielen en meer. Alles is mogelijk en dat is waarom veel bedrijven u al voor gingen.

Kies voor hoogwaardige kwaliteit zonder beperkingen en geniet hierbij van uitstekende resultaten, snelle productie en een aantrekkelijk tarief. Wij vertellen u graag alles over onze mogelijkheden. U kunt hiervoor geheel vrijblijvend contact opnemen, zodat u nadien precies weet wat u kan verwachten.

Contact opnemen