Maatwerk metaal

Maatwerk metaalMetaalbewerking kan u bij diverse bedrijven uitbesteden, maar als u op zoek bent naar specifiek maatwerk metaal en unieke producties, dan moet u bij metaalwaren fabriek De Goederen zijn. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk metaal in een zo breed mogelijk perspectief. U legt uw opdracht bij ons neer, wij verzorgen voor u de rest.

Metaalwaren fabriek De Goederen koopt zelf verschillende materialen in en door gebruik te maken van diverse machines kan aan elke wens worden voldaan. Hierbinnen zijn nauwelijks beperkingen als het gaat om het type product evenals het soort metaal. Maatwerk metaal is ons specialisme en wij produceren precies wat u wil.

Met goede machines en ervaren vakmensen zijn we nauwkeurig in de productie van maatwerk metaal. Hierbinnen is geen beperking of vereiste op hoeveelheid. Voor kleine producties evenals grote producties in maatwerk metaal, is onze fabriek metaalbewerking uw specialist.

Als u speciale wensen heeft, dan kan u uw gegevens achterlaten, zodat wij u snel terug kunnen bellen. Natuurlijk kan u ook altijd telefonisch contact opnemen, zodat wij u direct vertellen wat wij voor u kunnen betekenen. Snel zicht op de kosten? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Contact Offerte aanvragen

 

 

Maatwerk metaal in onze metaalwaren fabriek

Maatwerk metaal is een breed begrip en in deze kan onze fabriek metaalbewerking praktisch aan alle wensen voldoen. Om u een idee te geven van wat zoal mogelijk is en wat wij zoal leveren, kan u een kijkje nemen op onze pagina met diensten evenals onze pagina met producten.

Dit geeft enigszins een beeld, maar is slechts een fractie van wat er qua maatwerk bij metaalwaren fabriek De Goederen zoal mogelijk is. Wij adviseren u graag, staan u bij met de productie en leveren vanzelfsprekend hoogwaardig maatwerk metaal in de door u gewenste metaalsoort. Bij Metaalwarenfabriek De Goederen is in feite niets te gek en door de brede inzetbaarheid van onze vakmensen en specialistische machines, kunnen wij elk metaalproduct voor u vervaardigen.

Metaalwaren fabriek

U mag hierbij vanzelfsprekend uitgaan van kwaliteit. Wij leveren ons maatwerk metaal in de hoogste nauwkeurigheidsklasse en dat aan de hand van een flexibele instelling, waardoor u de samenwerking met onze fabriek metaalbewerking als prettig zal ervaren. Niet voor niets werken wij al jaren samen met bedrijven als Batavus, Fabory, Würth, VSH en meer. Wij nemen u ook graag in ons portfolio op.

Snel meer weten? Onze medewerkers zitten voor u klaar om u te adviseren in maatwerk metaal. Stuur ons een bericht of neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Contact Diensten