Freeswerk metaal

Freeswerk metaalVoor freeswerk metaal is Metaalwarenfabriek De Goederen uw specialist. Wij werken met een CNC-draaiautomaat in ons CNC-bewerkingscentra voor hoogwaardig freeswerk metaal. Door het gebruik van deze machines kunnen wij zeer specialistische onderdelen en producten leveren, geheel naar uw maten, hoeveelheden en wensen.

Freeswerk metaal uitbesteden bij Metaalwarenfabriek De Goederen staat voor hoge kwaliteit, klantgerichte service, snelheid, nauwkeurigheid en flexibiliteit. U kan bij ons aankloppen voor freeswerk metaal in kleine hoeveelheden, maar ook voor grote hoeveelheden kunnen wij u uitstekend bedienen.

Wij richten ons als fabriek metaalbewerking op specifieke productie evenals massaproductie en met jarenlange ervaring in freeswerk metaal bent u bij ons aan het juiste adres voor unieke maatoplossingen. Wij kunnen wat dat betreft aan alles voldoen.

Om alle mogelijkheden rondom freeswerk metaal, frezen RVS en andere metaalsoorten met u te bespreken, gaan wij graag met u in gesprek, zodat wij u tot in detail kunnen vertellen wat wij voor u kunnen betekenen. Laat uw informatie achter en wij nemen spoedig contact met u op voor een afspraak.

Contact

 

 

Frezen RVS

Frezen RVSBinnen metaal frezen dat bij onze fabriek metaalbewerking geen enkele beperking kent, kan u terecht voor uiteenlopende freesopdrachten. Wij zijn gespecialiseerd in metaal frezen en dat met alle verschillende metaalsoorten. Hierdoor kunnen wij met de hoogste nauwkeurigheid en snelheid voor u het frezen RVS verzorgen.

Wat uw wensen ook zijn, onze CNC-bewerkingscentra biedt u de oplossing voor frezen RVS, het frezen van specifieke maatproducten evenals massaproductie. Naast CNC-freeswerk voor freeswerk metaal, beschikken wij tevens over conventionele draai- en freesbanken, waarmee wij effectief en efficiënt voor u RVS kunnen frezen.

Frezen RVS zal gebeuren volgens uw instructies en onze vakmensen zullen ervoor zorgen dat u precies krijgt wat u wenst. Binnen frezen RVS of freeswerk metaal in algemene zin zijn er zeer veel mogelijkheden. Direct meer weten? Onze medewerkers vertellen u graag meer of vraag een offerte aan, zodat u op korte termijn precies weet wat wij voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen Contact