Fabriek metaalbewerking

Fabriek metaalbewerkingMetaalwarenfabriek De Goederen heeft een kleine 100 jaar ervaring in maatwerk metaal. Doordat er in de fabriek metaalbewerking beschikking is over een uitgebreid machinepark kan aan elke wens worden voldaan. In onze metaalwaren fabriek kan u terecht voor snij- en knipwerk, koudwalsen, stansen, frezen en nog veel meer. Elke wens, hoe klein of groot deze ook is, kan worden uitbesteed aan onze fabriek voor metaalbewerking.

Wij beschikken over de juiste machines, vakmensen en flexibiliteit om aan uw vraag te voldoen. In onze fabriek metaalbewerking kan u daarom terecht voor afwijkende producties, specifieke producten en onconventionele maatvoeringen. Tevens is er in de fabriek metaalbewerking van De Goederen geen beperking op het te gebruiken materiaal.

Bij maatwerk metaal kunnen wij uit de voeten met elke veelvoorkomende metaalsoort en door specifieke maatoplossingen te bieden kan u voor allerlei maatwerk bij ons terecht. Wij beschikken over diverse machines die nauwkeurige producties leveren en onze vakmensen staan garant voor maatwerk metaal in de hoogste klasse.

Niets is onmogelijk in maatwerk metaal bij onze fabriek metaalbewerking en wij vertellen u hier graag meer over. Neem zeker contact met ons op, want onze medewerkers staan voor u klaar om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Contact

 

 

Metaalwaren fabriek

Metaalwaren fabriekAls metaalwaren fabriek is De Goederen leverancier van divers maatwerk metaal aan veel verschillende fabrikanten, die speciale producten vereisen. Dat varieert van RVS tappen tot de productie van aluminium sluitringen tot stansproducten. In onze metaalwaren fabriek beschikken wij over de juiste machines en medewerkers om aan al uw wensen te voldoen.

Ons specialisme in de fabriek metaalbewerking is voornamelijk gericht op maatwerk metaal in de breedste zin van het woord. Omwille van die reden leveren wij aan een zeer breed scala aan klanten, die de door ons geproduceerde producten veelvuldig gebruiken.

Er is geen enkele beperking in maatwerk metaal bij onze metaalwaren fabriek en om direct te weten wat wij voor u kunnen betekenen kan u of contact opnemen of een offerte aanvragen. Wij zullen u deze offerte geheel vrijblijvend toezenden.

Offerte aanvragen Contact