Draai en freeswerk

Voor draai en freeswerk is Metaalwarenfabriek De Goederen uw partner. Met een professioneel en uitgebreid machinepark zijn wij altijd in staat om uw wens te realiseren. Zo is draai en freeswerk op maat ook mogelijk. In onze fabriek maken wij producten voor diverse industrieën en gebruiken wij verschillende metaalsoorten. Het draaiwerk van metaal kent geen beperkingen, alles is mogelijk!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Voor al uw draai en freeswerk kunt u bij ons terecht. U kunt gemakkelijk online een offerte aanvragen zodat wij u snel kunnen adviseren betreft de product keuze.
 
Offerte aanvragen
 

Is draai en freeswerk op maat mogelijk?

Bij Metaalwarenfabriek De Goederen doen wij er alles aan om uw wensen te realiseren. Wij beschikken over ons eigen CNC-bewerkingscentrum waardoor CNC draai en freeswerk ook altijd mogelijk is. Dankzij ons high end machinepark kunnen wij specialistische onderdelen en producten leveren. Deze stemmen wij altijd geheel af op uw maten, hoeveelheden en wensen.

Met een sterk team van vakmensen zijn wij altijd in staat om maatwerk te leveren. Wilt u graag meer informatie over alle mogelijkheden? Neem gerust even contact op.

 

De diensten van Metaalwarenfabriek De Goederen

In onze fabriek werken wij met een geheel eigen gereedschap makerij, hierdoor kunnen wij flexibel reageren op uw wensen en daarbij behorend budget. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor draai en freeswerk van metalen, carrosserieringen, kraalringen en deurbeslag. Wij werken met verschillende metaalsoorten waaronder staal, roodkoper, messing, aluminium en RVS.

Bent u op zoek naar professioneel draai en freeswerk? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. Op werkdagen kunt u ons bereiken op 0348-412984. U kunt ons natuurlijk ook mailen of het contact formulier invullen.

 
Meer informatie aanvragen