CNC verspaning

Als u effectieve, efficiënte, voordelige en kwalitatief hoogwaardige CNC verspaning op maat wenst, dan bent u bij metaalwarenfabriek De Goederen op het juiste adres. Leest u gerust verder op deze website voor uitgebreide informatie over de vele voordelen die De Goederen u kan bieden met CNC verspaning.

afbeeldingproducten01

 

CNC: Computergestuurd

Verspaning gebeurt bij De Goederen snel, nauwkeurig en efficiënt. Dit komt omdat wij dit CNC uitvoeren, ofwel computergestuurd. Dit betekent dat de bewerking door een computer wordt gestuurd en dit gebeurt altijd snel en nauwkeurig. Onder verspaning vallen enkele vormgevingstechnieken waarbij met een beitel materiaal wordt verwijderd om een product de gewenste vorm of dikte te geven. Bij De Goederen heeft u de keuze uit vele vormgevingstechnieken die wij alle met hoge kwaliteit en op maat voor u kunnen uitvoeren.

Informeert u gerust eens bij De Goederen uit Woerden over hoe wij u met CNC verspaning optimaal van dienst kunnen zijn. U kunt ons bereiken via telefoon (0348 412 984), via e-mail (info@degoederen.nl) en via het contactformulier op deze website.