CNC freesmachine

Met een CNC freesmachine van metaalwarenfabriek De Goederen bent u verzekerd van kwaliteit en maatwerk. Leest u gerust verder op deze website voor uitgebreide informatie over de mogelijkheden van onze CNC freesmachine.

CNC Freesmachine

CNC – Kwalitatieve freesmachines

De Goederen beschikt over 2 CNC bewerkingscentra voor boren, tappen en frezen van werkstukken tot maximaal 750 bij 500 bij 500 millimeter. Daarnaast hebben wij in onze ruime fabriek diverse conventionele draai- en freesbanken. Kortom, welk eindresultaat u ook wenst, met een CNC freesmachine van De Goederen weet u zeker dat uw gewenste eindresultaat ook daadwerkelijk gerealiseerd zal worden. Neemt u hiervoor gerust contact op met één van onze deskundige medewerkers. Wij geven u graag deskundig advies.

Een CNC freesmachine van De Goederen staat voor snelheid, nauwkeurigheid en kwaliteit. Als u hier interesse in heeft, neemt u dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u dan graag verder. U kunt metaalwarenfabriek De Goederen uit Woerden bereiken door het contactformulier op deze website in te vullen, door te bellen naar telefoonnummer 0348 412 984 of door te mailen naar e-mailadres info@degoederen.nl.