CNC draaien en frezen

Waarom zou u kiezen voor CNC draaien en frezen? Deze optie waarbij gebruik wordt gemaakt van Computer Numerical Control bieden wij aan om nog nauwkeuriger en hogere kwaliteit freeswerk te leveren. Gezien wij een eigen bewerkingscentrum hebben kunnen wij met de methode CNC draaien en frezen al uw wensen realiseren.

Het CNC freeswerk biedt dus ongekende mogelijkheden en heeft een diversiteit aan toepassingsgebieden. Wij zijn in staat om tot op de duizendste millimeter nauwkeurig te werken, geen opdracht is ons dus te gek. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen beteken betreft het CNC draaien en frezen? Vraag vlijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op: 0348-412984.

Offerte aanvragen
 

Wanneer kiest u voor CNC freeswerk?

CNC freeswerk is een proces dat met uiterste precisie kan worden uitgevoerd, mede dankzij ons eigen CNC bewerkingscentrum. Het CNC draaien en frezen kan ook efficiënt en effectief worden toegepast op RVS. Het freeswerk van Metaalwarenfabriek De Goederen staat voor hoge kwaliteit, nauwkeurigheid, klantgerichte service en flexibiliteit. Zo kunt u voor zowel grote als kleine hoeveelheden bij ons terecht.

CNC draaien en frezen is een nauwkeurig karwei dat altijd met de hoogste kwaliteit word afgerond voor u. Daarnaast heeft het een breed toepassingsgebied op verschillende metaalsoorten. Heeft u nog vragen? Wij adviseren u graag! Wanneer u uw gegevens achterlaat nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Neem contact op
 

Over Metaalwarenfabriek De Goederen

De Goederen is uw partner voor metaalbewerking, onze medewerkers hebben namelijk jarenlange ervaring in freeswerk. Zij kunnen u exact adviseren over de beste oplossing. Onze metaalwaren fabriek beschikt over de nieuwste technieken. Wij hebben enkele conventionele draaiautomaten, een CNC-draaiautomaat en twee CNC-bewerkingscentra waar wij bijvoorbeeld materialen voor machineonderdelen kunnen produceren. Zo bieden wij variërend maatwerk in stansproducten en hebben wij machines die CNC draaien en frezen kunnen verzorgen.

U kunt dus bij ons terecht voor verschillende vormen van metaalbewerking, waarbij maatwerk altijd een optie is. Wilt u meer weten over onze diensten dan kunt u altijd het contactformulier invullen.