Diensten

G. De Goederen is als metaalwaren fabriek gespecialiseerd in hoogwaardig maatwerk metaal. Wij beschikking over vakmanschap, ervaring en een uitgebreid machinepark. Hiermee kunnen wij aan alle productieverzoeken voldoen. Bovendien is er geen beperking in maatvoering en productiehoeveelheid, wij passen ons geheel op uw wensen aan.

Wij produceren veel producten volgens de DIN-normering of volgens tekening en/of monster. Ook kan u bij ons terecht voor maatwerk metaal in afwijkende vormen. Wij zijn als specialist uw partner voor maatwerk en doelgerichte oplossingen.

Wij denken graag met u mee en adviseren u in wat de beste manier van aanpak is. Uniek is dat wij tegen relatief lage kostprijs voor u maatwerk kunnen vervaardigen in zowel kleine als grote hoeveelheden.

 
Metaalwarenfabriek De GoederenMet een kleine 100 jaar ervaring in alle vormen van metaalbewerking is Metaalwarenfabriek G. De Goederen het adres voor alle producten en diensten met betrekking tot maatwerk metaal. Ons machinepark is uitgebreid en biedt ons alle middelen en mogelijkheden om aan uw wensen te voldoen.

Met de diensten van onze fabriek voor metaalbewerking kunnen wij u in alles bijstaan. U kan onze stanserij aanwenden voor stansproducten. Ook realiseren wij voor u RVS boren, freeswerk metaal, dieptrekken RVS, het frezen RVS, RVS stansen en RVS tappen.

Wij bieden tevens uitgebreide mogelijkheden tot de productie van aluminium sluitringen, messing sluitringen, carrosserieringen en meer. Wij leveren voornamelijk maatwerk metaal aan ijzerwaren vakhandels en grote fabrikanten evenals aan het MKB.

afbeeldingmachinepark04Op deze pagina treft u een overzicht van al onze diensten aan. Als u meer vragen heeft of op zoek bent naar een bepaald specialisme, dan kan u vanzelfsprekend contact opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar met uitgebreid advies en informatie. Ook kan u een offerte aanvragen, waarin wij uw opdracht zullen specificeren.

Offerte aanvragen Neem contact op

 
 

Snij- en knipwerk

Snijwerk van bandmateriaal kunnen we voor u verzorgen uit max. 400mm breed en max. 3mm dik. Knipwerk kunnen we verzorgen tot maximaal 4mm in staal en max.3mm in RVS en max. 2.500mm lang.

Koudwalsen

Met onze koudwalsmachines kunnen we voor u materialen afwalsen van afhankelijk van de dikte van max. 10mm dik tot 0,1mm dik in breedtes van max. 200mm tot min. 10mm. Bekijk hieronder een filmpje van het koudwalsen.

Stansen

Wij beschikken over een uitgebreid machinepark waar wij voor u de stansproducten realiseren. De persen voor stansproducten hebben een capaciteit van 6 tot 100 ton drukkracht, zo kunnen wij deze inzetten voor massaproductie. Onze stanserij kan bijvoorbeeld mooie sleutellabels verzorgen in aluminium en messing in een variatie van vormen.
 
Bekijk hieronder een filmpje van het stansen.

Overige diensten

Met onze diverse ontbraammachines kunnen we ook voor derden ontbramen. Uiteraard staan we ook voor boor-, tap- en freeswerk aan door u aangeleverde producten ter beschikking. Tenslotte kan het bedrijf ook het vervaardigen van een stempel/matrijs voor u uitvoeren.
 

Heeft u vragen?

Bel 0348-412984, stuur een mail via onze contactpagina of vraag direct online een offerte aan. Onze vakmensen helpen u graag!

Contact Online offerte aanvragen